Prespimo skoraj tretjino svoje življenja

Dobršen del našega življenja je tudi spanje, zato je spalnica eden pomembnejših prostorov v našem domu. Intimni prostor, mesto sanj, ki nam mora poleg funkcionalnosti ponuditi tudi kotiček za sproščanje in nabiranju energije za nov dan.

Ležišče

Vaše dnevno počutje je močno odvisno od kakovosti spanca, zato pomembno vlogo igra trdno in po vašem okusu izdelano ležišče. Estetska in močna postelja s kakovostnim ležiščem vas bo vsak večer pospremila v svet sanj, zjutraj pa seveda novim zmagam naproti. Po želji pod ležiščem dodamo prostor z velikimi predali za shranjevanje posteljnine, poleg ležišča pa uporabne nočne omarice.

Mizarstvo Jesenko Tržič - Splanica rešitve
Mizarstvo Jesenko Tržič - Splanica omara

Vgradne omare

Pohištvo in oprema spalnic postajajo vse bolj razgibani, živahnih barv in drznih oblik. Spalnicam dodamo samostojne ali vgradne omare; slednje omogočajo popoln izkoristek prostora, saj so postavljene ob celotni površini stene in se v celoti prilagajajo obliki vašega prostora. Za red in preglednost njihovih notranjosti poleg običajnih polic uporabljamo še izvlečne police, mreže in ne nazadnje notranjo razsvetljavo.

Bi želeli nasvet, imate vprašanje za nas?Kontaktirajte nas!