Vse vrste pohištva

Po naročilu s pohištvom opremimo in napolnimo tudi druge bivanjske – DNEVNE SOBE, PREDSOBE, KOPALNICE in SEJEMSKE prostore.

Dnevne sobe

V dnevni sobi preživljamo večino aktivnega časa doma, zato morajo biti prijetne in domačne. Seveda pa je odvisno tudi od našega življenskega sloga. V Mizarstvu Jesenko Janez se prilagodimo vašim željem in potrebam ter vam izdelamo pohištvo po meri vaših prostorov skladno z vašim življenskim slogom.

Mizarstvo Jesenko - Tržič - Mizica
Mizarstvo Jesenko - Tržič - Predsoba

Predsobe

Predsoba je prvi stik s prostorom, ki nam mora zagotoviti ustrezne odlagalne površine in omare, kjer bomo lahko pospravili plašče, čevlje ali kakšno športno torbo. Ker so predsobe v večini relativno majhne, je potrebno pri pohištvu za predsobe še posebej dobro premisliti o oblikovanju in izbiri materiala. S svojimi izkušnjami smo sigurno pravi naslov za vas.

Kopalnice

Oprema kopalnic je v veliki meri odvisna od velikosti kopalnic. Manjša kopalnica potrebuje svetlejše barve, večja kopalnica pa postane elegantna z uporabo temnejših materialov. Izdelane so iz materialov, ki dobro prenašajo vlago.

Mizarstvo Jesenko -Tržič - Kopalnica

Oprema sejemskih prostorov

Mizarstvo Jesenko Janez se uspešno predstavlja tudi z opremo po naročilu za različne sejemske prireditve. S svojimi izdelki smo bili prisotni že na:

  • SEJMU MEDEX2015
  • SEJMU AVSTRIJA

Pručka za noge

Ste oseba, ki ji večurno sedenje za pisalno mizo povzroča težave z nogami. Zaradi velikega zanimanja smo se odločili, da vam ponudimo lično izdelane lesene pručke ki bodo vašim nogam zagotovile podporo in vam olajšale delo.

Bi želeli nasvet, imate vprašanje za nas?Kontaktirajte nas!