Naša filozofija obdelave lesa

NAZAJ K NARAVI

Les je naraven material, s pomočjo katerega so ljudje že v preteklosti gradili in iz njega izdelovali različne izdelke. Danes kljub pojavu cele kopice umetnih materialov prav zaradi svojih dobrih lastnosti še vedno ni izgubil na svoji veljavi. Les enostavno diha s prostorom.

Pri izdelavi našega pohištva uporabljamo avtohtone, evropske drevesne vrste, saj menimo, da je za evropske bivalne prostore najbolj zdravo, smiselno in racionalno uporabljati naš domači les. Naš cilj je zagotavljati našim strankam najkvalitetnejše pohištvo iz izbranih materialov ob upoštevanjem sodobnih modnih trendov.

Mizarstvo Jesenko - Tržič - Gozd - les

Odlikujejo nas

Bogate izkušnje

Našim strakam izdelujemo pohištvo po meri in jim pomagamo pri kreiranju njihovih bivanjski prostorov že od leta 1993.

Unikatnost

Z individualnim pristopom ob podpori našega strokovnega znanja in dolgoletnih izkušenj izpolnimo želje tudi najzahtevnejših strank.

Kakovost

Uporabljamo najkvalitetnejše materiale, ki jih obdelujemo s sodobnimi stroji in opremimo s kvelitetnim okovjem.

Prilagodljivost

Pohištvo izdelujemo po meri in želji naših strnak, s katerimi se vedno skupaj pogovorimo o idejah in ustreznih rešitvah.
Mizarstvo Jesenko - Tržič - Nacrtovanje

Skrbno načrtujemo vsak detajl

OD IDEJE DO KONČNEGA IZDELKA

V Mizarstvu Jesenko Tržič izdelujemo pohištvo po meri, zato je naš prvi korak vedno natančna izmera prostora, ki ga opremljamo. Pri tem ves čas poslušamo potrebe in želje strank. Sledi skrben razmislek in načrtovanje ustreznih rešitev, kjer nas odlikujeta prilagodljivost in unikatnost.

Ko so vsi detajli skrbno načrtovani, se projekt preseli v mizarsko delavnico, kjer se natančno izdelajo posamezni elementi. Sledi še profesionalno izvedena montaža in naš izdelek lahko začne opravljati svoje poslanstvo.

Pogoji poslovanja

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

V skladu s 3. odstavkom 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Uradni list RS, št. 81/15),” Mizarstvo Janez Jesenko s.p. izjavlja, da ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Ta spletna stran je zgolj predstavitev ponudbe  podjetja Mizarstvo Janez Jesenko s.p. in ne predstavlja spletne prodajalne, zato ponudnik ne objavlja spletne povezave do platforme za spletno reševanje potrošniških sporov, kot jo določa 4. odstavka 32. člena  Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Uradni list RS, št. 81/15), Direktive 2013/11/EU Evropskega parlamenta in Sveta z dne 21. maja 2013 o alternativnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2006/2004 in Direktive 2009/22/ES (UL L št. 165 z dne 18. 6. 2013, str. 63) ter iz Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 21. maja 2013 o spletnem reševanju potrošniških sporov ter o spremembi Uredbe (ES) št. 2006/2004 in Direktive 2009/22/ES (UL L št. 165 z dne 18. 6. 2013, str. 1).

Pokličite nas in postregli vam bomo z dodatnimi informacijami