Naša filozofija obdelave lesa

NAZAJ K NARAVI

Les je naraven material, s pomočjo katerega so ljudje že v preteklosti gradili in iz njega izdelovali različne izdelke. Danes kljub pojavu cele kopice umetnih materialov prav zaradi svojih dobrih lastnosti še vedno ni izgubil na svoji veljavi. Les enostavno diha s prostorom.

Pri izdelavi našega pohištva uporabljamo avtohtone, evropske drevesne vrste, saj menimo, da je za evropske bivalne prostore najbolj zdravo, smiselno in racionalno uporabljati naš domači les. Naš cilj je zagotavljati našim strankam najkvalitetnejše pohištvo iz izbranih materialov ob upoštevanjem sodobnih modnih trendov.

Mizarstvo Jesenko - Tržič - Gozd - les

Odlikujejo nas

Bogate izkušnje

Našim strakam izdelujemo pohištvo po meri in jim pomagamo pri kreiranju njihovih bivanjski prostorov že od leta 1993.

Unikatnost

Z individualnim pristopom ob podpori našega strokovnega znanja in dolgoletnih izkušenj izpolnimo želje tudi najzahtevnejših strank.

Kakovost

Uporabljamo najkvalitetnejše materiale, ki jih obdelujemo s sodobnimi stroji in opremimo s kvelitetnim okovjem.

Prilagodljivost

Pohištvo izdelujemo po meri in želji naših strnak, s katerimi se vedno skupaj pogovorimo o idejah in ustreznih rešitvah.
Mizarstvo Jesenko - Tržič - Nacrtovanje

Skrbno načrtujemo vsak detajl

OD IDEJE DO KONČNEGA IZDELKA

V Mizarstvu Jesenko Tržič izdelujemo pohištvo po meri, zato je naš prvi korak vedno natančna izmera prostora, ki ga opremljamo. Pri tem ves čas poslušamo potrebe in želje strank. Sledi skrben razmislek in načrtovanje ustreznih rešitev, kjer nas odlikujeta prilagodljivost in unikatnost.

Ko so vsi detajli skrbno načrtovani, se projekt preseli v mizarsko delavnico, kjer se natančno izdelajo posamezni elementi. Sledi še profesionalno izvedena montaža in naš izdelek lahko začne opravljati svoje poslanstvo.

Pokličite nas in postregli vam bomo z dodatnimi informacijami