Naj vaša kuhinja postane središče vašega doma

Že od nekdaj je bila kuhinja simbol topline, udobja in povezanosti. Prostor, kjer se stkejo močne družinske vezi, ustvarjajo navdihi za bodočnost in pišejo nove zgodbe.

Kuhinje po naročilu

Sodobnemu človeku današnji način življenja ne dopušča veliko prostega časa, zato mora biti čas preživet v kuhinji čim bolje izkoriščen. Zato je potrebno pri načrtovanju in izdelavi kuhinj upoštevati ustrezno funkcionalnost in estetski vidik, združen z natančna izdelavo po najvišjih standardih. Izdelujemo vse vrste kuhinj po naročilu, oziroma po izmeri prostora ter skupnem dogovoru o razporeditvi kuhinjskih elementov.

Mizarstvo Jesenko - Tržič - Bela kuhinja
Mizarstvo Jesenko - Tržič - Kuhinjske omare

Izbira materiala in odpiralni mehanizmi

Izbirate lahko med klasičnimi in modernimi oblikami kuhinj in različnimi materiali od lesa, stekla in barv po izboru. Z uporabo modernih idej in kakovostnih materialov poskrbimo, da bo vaša kuhinja funkcionalna in modernega videza z vsemi uporabnimi elementi sodobne tehnike. Za naše kuhinje uporabljamo kakovostno okovje, ki omogoča mehko zapiranje, če pa vam zunanje okovje ni všeč pa se lahko dogovorimo za vgradnjo mehanizma za odpiranje in zapiranje na dotik. Z eno besedo smo specialist za izdelavo kuhinj.

Bi želeli nasvet, imate vprašanje za nas?Kontaktirajte nas!